!JANUARY SALE - 25% OFF - NO CODE NEEDED! !JANUARY SALE - 25% OFF - NO CODE NEEDED!

Min vogn (0)

Opkald
+45 6017 6960
Kontakt
info@thewallmarket.com
Butik info

Kundetelefonservice:

man-fre | 10.00 til 14.00 

Vejbeskrivelse

Kundetelefonservice:

man-fre | 10.00 til 14.00 

INTERVIEW LASSE BECH MARTINUSSEN
·

INTERVIEW LASSE BECH MARTINUSSEN

·

Fortæl os om det arbejde, du lavede for The Wall Market.

Nå, det er farverigt. Arbejdet er ting, jeg på en eller anden måde syntes var spændende, smukt og som gav mig et smil på læben. Jeg håber, at folk, der ser på udskrifterne, vil få en lignende oplevelse. 

Har du en favorit af det arbejde, du lavede på Wall Market?

Måske slangen bevæger sig mod udstødningshullet i den sorte bil. Det billede var sådan et tilfældigt øjeblik. Det er derfor, jeg kan lide det. Du ved, nogle gange er du bare heldig at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Når det er sagt, jagtede jeg den slange rundt et stykke tid, før billedet skete.

Og hvad er historien bag?

Det er fra uden for Los Angeles. En ven og jeg var i Californien på en roadtrip i den sorte lejebil. Vi blev parkeret ved en dagligvarebutik et sted på landet, og slangen var bare der på parkeringspladsen. Jeg begyndte at skyde den i retning af vores bil. Mærkeligt nok så ingen af os den igen, efter at den forsvandt under vores bil. Så vi forventede, at slangen ville dukke op igen, når vi lettede. Det gjorde det heldigvis ikke.

Hvad påvirker dig?

Alt, alt hvad der er visuelt, virkelig. Og mennesker, selvfølgelig. Det er vigtigt at være åben for indflydelse, synes jeg. Nogle gange forsøger jeg dog at holde fokus på mine egne ting.

 

Hvad er én ting, du stadig har fra din barndom?

Nysgerrighed, håber jeg.