Min vogn (0)

Kontakt
info@thewallmarket.com
Butik info

Kundetelefonservice:

man-fre | 10.00 til 14.00 

Kundetelefonservice:

man-fre | 10.00 til 14.00 

INTERVIEW ANDREAS OMVIK
·

INTERVIEW ANDREAS OMVIK

·

Hvordan er din proces, når du tager billeder?

Det varierer meget, fra meget kontrolleret til spontant. Generelt føles det, som om idéer udvikler sig over år, og jeg tænker konstant på dem bevidst og ubevidst. Men når billedet tages, prøver jeg at være så meget i nuet som muligt. At være lydhør over for ideer og inspiration fra omgivelserne og den person, jeg fotograferer. 

 

Hvilken slags billeder har du på dine vægge derhjemme?

En masse illustrationer, nogle af mit eget arbejde, billeder af min familie.

 

Hvad er én ting, du stadig har fra din barndom?

En julemusikdåse fik jeg af min gudmor.

 

Hvad giver dig mest glæde, når du arbejder som fotograf?

At møde mennesker og se steder, ville jeg aldrig have set, hvis det ikke var for kameraet.